CarieraNoua, platforma “next-generation” de recrutare online

In ultimele luni ne-am asumat o provocare majora si anume rescrierea software-ului din spatele platformei de recrutare cu scopul de a depasi constrangerile care limiteaza in prezent eficienta unei platforme online de recrutare.


CarieraNoua “Next-Gen” este o solutie avansata de cautare, simplu de utilizat si la un alt nivel de performanta si inovatie.

Noua platforma CarieraNoua a aparut datorita abilitatii designerilor nostri UX si UI de a defini o arhitectura a platformei capabila sa integreze atat feedback-ul primit de la utilizatori cat si directiile viitoare de dezvoltare.

Am analizat cu atentie modul in care utilizatorii interactioneaza cu diferite elemente ale site-ului CarieraNoua si in acelasi timp am luat in considerare feedback-ul si asteptarile utilizatorilor CarieraNoua.

Lansarea noii platforme ne va permite sa implementam o serie de tehnologii unice pe cauta joburi online care vor aduce plusvaloare utilizatorilor.

Noua versiune include deja elemente care aduc un plus de productivitate.

Astfel:

• Am imbunatatit semnificativ viteza, performantele si stabilitatea platformei
• Noua versiune ofera o experienta de navigare imbunatatita, mai ales in sectiunile dedicate angajatorilor si candidatilor.
• Am crescut vizibilitatea cauta joburi prin optimizarea URL-urile, titlurile, si descrierile principalelor sectiuni ale portalului
• Am integrat Google Maps API pentru o mai buna localizare a ofertelor de angajare
• Si mai ales: CarieraNoua este acum o platforma extrem de performanta si flexibila ce permite integrarea cu noi tehnologii sau module aflate in acest moment in faza de dezvoltare sau testare

Leave a Reply